TriCaster TC1

Producer professionel live video i HD eller UHD 4K med NewTek TriCaster TC1. Dens 16 potentielle videokilder kan bruges samtidig, uanset hvilken opløsning du sender ind i TriCasteren. Uanset om du producere sport, koncerter eller noget helt andet, er TriCaster TC1 et solidt live produktionssystem med funktioner der dækker store som små opgaver.

Udover standard forbindelser som SDI og XLR, kan du med NDI forbinde forskellige typer videokilder direkte via en standard netværksinfrastruktur.

Læs mere TriCaster TC1 her

TriCaster TC410 Plus

TriCaster TC410 Plus er en perfekt mellemstørrelses rack løsning med 8 NDI inputs. TC410 Plus er fyldt med mange af de seneste funktioner, som findes i storebroren TC1. Her blot i en mindre og mere prisbillig udgave, der dækker de flestes behov.

Læs mere om TriCaster TC410 Plus her

TriCaster Mini Advanced

NewTek TriCaster Mini Advanced er en kompakt og bærbar videoproduktions løsning, der ikke er større end du kan have den i håndbagagen. Med indbygget videoswitcher, optager og streaming encoder, findes der ikke en mere mobil løsning på markedet.

TriCaster Mini Advanced kan betjenes både med touchskærm eller et konventionelt kontrolpanel. 4 input med HDMI eller SDI afhængig af modellen og hele 8 input med NDI.

Læs mere om TriCaster Mini Advanced her

TriCaster TC1SP Kontrolpanel

Professionel kontrolpanel til TriCaster TC1 med præcisionsstyring, kvalitets mekanik og ergonomisk design. Kontrolpanelet har 14 switcher source knapper og 11 M/E source knapper, samt et multi-mode joystick (3-aksel) og en multi-mode T-Bar. Tilsluttes og strømforsynes via USB.

TriCaster TC1LP Kontrolpanel

High-end kontrolpanel til TriCaster TC1 med præcisionsstyring, kvalitets mekanik og ergonomisk design. Kontrolpanelet har hele 24 switcher source knapper og 24 M/E source knapper, samt et multi-mode joystick (3-aksel) og to multi-mode T-Bars. Tilsluttes med netværkskabel og kan dermed indgå i en eksisterende netværksstruktur.

TriCaster Mini CS Kontrolpanel

Ideel rejsevenlig kontrolpanel til TriCaster Mini Advanced, der er har samme high-end konstruktion som de større modeller, blot i en mindre pakke.